info@immosfera.com
logo
Tardor vintage: Estil retro a la teva decoració

La tardor vintage comporta una encantadora oportunitat per infondre un toc d'estil retro en la decoració de casa teva. Inspirat en dècades passades, aquest enfocament combina elements nostàlgics amb la calidesa i els colors característics de la temporada tardorenca. A Immosfera t'expliquem com incorporar l'estil retro a la teva decoració de tardor, creant un ambient acollidor i ple d'encant.

Colors càlids i terrosos

La tardor es caracteritza per tons càlids i terrosos com el marró, el taronja, la mostassa i l'òxid. Utilitza aquests colors com a base per al teu esquema de decoració vintage, tant a parets com a mobles i accessoris.

Mobles d'època

Busqueu mobles d'època o peces inspirades en dècades passades. Els mobles retro poden ser autèntics o recreats, aportant un encant únic al teu espai: cadires entapissades, taules auxiliars i gabinets vintage són excel·lents incorporacions.

Teles i textures clàssiques

Opta per teles i textures clàssiques, com vellut, teixits a quadres i estampats geomètrics. Aquestes teles afegeixen un toc vintage i luxós a la decoració, alhora que aporten calidesa i comoditat.

❖ Elements de llautó i coure

Els elements de llautó i coure eren populars en la decoració retro, per això incorpora llums, marcs de miralls o accessoris en aquests tons metàl·lics per aconseguir un toc elegant i nostàlgic.

Objectes decoratius vintage

Busca objectes decoratius vintage en mercats ambulants o botigues d'antiguitats: rellotges de paret, ràdios antigues, càmeres vintage i elements de decoració únics poden donar personalitat al teu espai.

Paper tapís retro

El paper tapís amb patrons retro pot ser un punt focal cridaner a la teva decoració de tardor. Opta per dissenys geomètrics o florals que rememorin l'estètica de dècades passades.

Mobiliari de mitjans de segle

L'estil de mitjan segle és ideal per a una decoració vintage. Busca peces icòniques d'aquella època, com ara cadires Eames, taules de centre amb potes còniques i mobles amb línies netes.

Il·luminació retro

Les làmpades i aplics de paret amb dissenys retro poden crear una atmosfera única. Busca làmpades amb pantalles de colors suaus o làmpades d'aranya ornamentades.

Detalls fets a mà

Incorpora detalls fets a mà que evoquen l'artesania i l'estètica vintage: coixins teixits, mantes de ganxet o cortines d'encaix són exemples d'aquesta estètica.

La tardor vintage és una forma encantadora d'infondre caràcter i encant a la teva decoració de tardor. En combinar elements nostàlgics amb els colors i les sensacions de la temporada, podeu crear un espai acollidor i ple d'estil retro.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *