info@immosfera.com
logo
Terrassa de baix pressupost: Renovació amb estil sense malbaratar

Estàs preparat per transformar aquest espai a l'aire lliure en un oasi de relaxació i entreteniment ara que arriba el bon temps? A Immosfera t'expliquem com renovar una terrassa amb estil sense gastar gaires diners.

  • Neteja i reparacions bàsiques

Abans de començar qualsevol projecte de renovació, és essencial realitzar una neteja profunda i reparar qualsevol dany menor, com netejar la superfície, arreglar esquerdes a terra o pintar les baranes.

  • Mobiliari econòmic, però elegant

No cal gastar una fortuna en mobles nous. Busca ofertes a botigues de segona mà, mercats ambulants o fins i tot en línia. També podeu considerar la possibilitat de renovar mobles vells amb una capa de pintura nova o coixins nous per donar-los un aspecte renovat i modern.

  • Decoració creativa i econòmica

Dona-li personalitat a la teva terrassa amb elements decoratius econòmics. Pots utilitzar plantes en testos, coixins colorits, garlanda de llums o fins i tot crear les teves pròpies obres d'art a l'aire lliure amb paletes de fusta reciclades

  • Afegeix vegetació

Les plantes són una excel·lent manera de donar vida i color a qualsevol espai exterior, però opta per plantes resistents que no requereixin gaire manteniment, com ara cactus, suculentes o plantes aromàtiques. A més, pots cultivar les teves pròpies herbes per donar-li un toc fresc als teus menjars a l'aire lliure.

  • Il·luminació ambient

Una il·luminació adequada canvia completament l'ambient de la teva terrassa, per això considera la instal·lació de garlandes de llums, llanternes solars o espelmes per crear un ambient càlid i acollidor durant les nits d'estiu.

  • Utilitza materials reciclats o reutilitzats

La creativitat és clau quan es tracta de renovar amb un pressupost limitat, per això, cerca materials reciclats o reutilitzats, com ara paletes de fusta, rajoles velles o fins i tot pneumàtics reciclats, per crear mobles o elements decoratius únics per a la teva terrassa.

  • Fes-ho tu mateix

Moltes tasques de renovació es poden fer fàcilment per tu mateix, cosa que t'estalviarà diners en mà d'obra. Des de pintar mobles fins a construir els teus propis tests de jardí, hi ha una varietat de projectes de bricolatge que pots emprendre per donar-li un toc personal a la terrassa.

Renovar una terrassa amb estil sense gastar una fortuna és totalment possible. Amb una mica de creativitat, treball dur i alguns trucs intel·ligents, pots transformar el teu espai exterior a un lloc que t'encantarà gaudir durant tot l'any.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *