info@immosfera.com
logo
Aquests són els beneficis fiscals del lloguer a llarg termini

Al món immobiliari, l'elecció entre llogar o comprar una propietat sempre ha estat motiu de reflexió. Tot i això, avui ens centrem en els beneficis fiscals que ofereix el lloguer a llarg termini, una opció que pot ser més atractiva del que molts pensen. A Immosfera t'expliquem alguns avantatges fiscals que podrien influir en la teva decisió.

Deduccions a l'impost sobre la renda

En triar el lloguer a llarg termini, els arrendataris poden beneficiar-se de deduccions a l'impost sobre la renda. Segons la legislació espanyola, els llogaters poden deduir un percentatge de la renda anual en la declaració d'impostos, cosa que representa un estalvi considerable.

Reducció en la tributació per guanys patrimonials

En cas de venda d'una propietat llogada a llarg termini, els propietaris poden gaudir d'una reducció en la tributació per guanys patrimonials. Això vol dir que una part dels guanys obtinguts per la venda de la propietat pot quedar exempta d'impostos, sempre que es reinverteixi en l'adquisició d'un nou habitatge.

Estabilitat en els ingressos i tributació

El lloguer a llarg termini proporciona als propietaris una font d'ingressos estable al llarg del temps. A més, en mantenir una propietat de lloguer, es pot gaudir d'una tributació més favorable en comparació amb altres formes d'inversió, cosa que contribueix a una planificació fiscal eficient.

Amortització de la inversió immobiliària

Els propietaris que lloguen les propietats a llarg termini poden amortitzar la inversió immobiliària al llarg del temps. Aquesta amortització pot incloure les despeses associades amb la propietat, com ara reparacions i millores, cosa que redueix la base imposable i, per tant, els impostos a pagar.

Flexibilitat i rendibilitat sostenible

Optar pel lloguer a llarg termini no només ofereix beneficis fiscals, sinó que també proporciona estabilitat financera als propietaris. La rendibilitat sostenible al llarg del temps i la seguretat dels ingressos són aspectes clau que fan del lloguer a llarg termini una opció atractiva des del punt de vista fiscal.

A Immosfera, ens enorgulleix brindar assessorament expert per maximitzar els beneficis fiscals i financers associats amb el lloguer a llarg termini. Contacta amb nosaltres per explorar les oportunitats que aquest enfocament et pot oferir i assegurar un futur immobiliari sòlid i rendible.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *