info@immosfera.com
logo
La guia definitiva per vendre casa teva i quedar-te a viure-hi fins a la mudança

Si estàs considerant vendre casa teva, però vols seguir gaudint de casa teva fins a la mudança, has arribat al lloc adequat. A Immosfera et presentem la guia definitiva per aconseguir-ho de manera harmoniosa i sense complicacions.

1. Preparació estratègica
Abans de posar casa teva al mercat, planifica acuradament el procés, això implica establir un calendari realista que et permeti rebre possibles compradors mentre continues vivint a la propietat. Però abans, organitza les teves pertinences i despersonalitza els espais perquè els visitants es puguin visualitzar a si mateixos a la llar.

2. Flexibilitat a les visites
Comunica les teves preferències a l'agent immobiliari per coordinar els horaris convenients. i mantingues una actitud flexible respecte a les visites programades, considerant la possibilitat de permetre visites durant dies de la setmana i caps de setmana per maximitzar les oportunitats de venda.

3. Espais neutrals
Assegureu-vos que la vostra llar tingui una aparença neutral i atractiva. Pintar les parets amb colors suaus i aclarir els espais d'objectes personals contribuirà a fer que els compradors potencials se sentin més a gust.

4. Maximitza l'espai d'emmagatzematge
Si ja heu començat a empaquetar, utilitzeu espais d'emmagatzematge addicionals per guardar caixes i objectes personals, així la vostra casa lluirà més ordenada i àmplia durant les visites.

5. Planificació de la mudança
A mesura que s'acosta la data de tancament, comença a planificar la teva mudança, per això contracta serveis de mudança de confiança i assegura't que estiguin disponibles en la data que necessites desocupar la propietat, així podràs realitzar una transició sense contratemps.

6. Acord amb el comprador
Negocia amb el comprador per establir un acord que et permeti quedar-te a casa després de la venda per un període acordat, una situació que pot ser beneficiosa tant per a tu com per al comprador, ja que els brinda temps addicional si cal.

7. Documentació legal
Verifica que tots els acords estiguin documentats i recolzats legalment, per això treballa de la mà amb professionals immobiliaris i advocats per garantir que tots els aspectes legals estiguin coberts.

En seguir aquesta guia, podràs vendre casa teva amb èxit i gaudir de la teva llar fins a l'últim moment.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *