info@immosfera.com
logo
Prepara’t per vendre: Els 5 factors que marcaran la diferència aquest estiu

El mercat immobiliari és dinàmic i, especialment durant la temporada estival, hi ha alguns factors clau que poden marcar la diferència en la venda de casa teva. A Immosfera et mostrem els 5 factors que hauries de tenir en compte.

1. Presentació impecable

A l'estiu, la llum natural és abundant, cosa que significa que cada racó de casa teva estarà més exposat, per això procura que la teva propietat estigui impecablement neta i ordenada. Considera fer petites millores, com ara una capa nova de pintura o la reparació de petits desperfectes. Un espai ben presentat tindrà un impacte positiu als compradors potencials.

2. Exterior atractiu

L'exterior de la teva propietat és el primer que veuran els compradors potencials en arribar. Aprofiteu l'estiu per millorar l'atractiu del vostre jardí o terrassa. Afegeix plantes, flors acolorides i assegura't que tot estigui ben cuidat. Una bona primera impressió pot fer que els compradors se sentin més inclinats a entrar i explorar l'interior.

3. Aire condicionat i ventilació

Durant els mesos d'estiu, la calor pot ser un factor important per als possibles compradors, per això intenta que casa teva estigui ben ventilada i considera la instal·lació d'aire condicionat si encara no la tens. Un ambient fresc i còmode farà que els visitants se sentin més a gust i passin més temps explorant la propietat.

4. Fotos d'alta qualitat

A l'era digital, les fotos són la primera impressió que els compradors tenen de la teva propietat, utilitza la llum natural de l'estiu per fer fotos d'alta qualitat que mostrin casa teva sota el seu millor angle. Destaca els aspectes més atractius de la teva propietat i assegura't que les imatges reflecteixin amb precisió el que ofereix la teva llar.

5. Flexibilitat en els horaris de visita

L'estiu sol ser una època de vacances i temps lliure per a moltes persones, però sigues flexible amb els horaris de visita per acomodar els possibles compradors. Això augmentarà les oportunitats de mostrar la teva propietat a un nombre més gran de persones i, potencialment, tancar la venda més ràpida.

Preparar-te per vendre la teva propietat aquest estiu implica centrar-te en la presentació, l'exterior, la comoditat, les imatges i la flexibilitat. En prestar atenció a aquests cinc factors, augmentaràs les teves possibilitats d'èxit al competitiu mercat immobiliari de la temporada estival.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *