info@immosfera.com
logo
Il·luminació d’estiu: Crea ambients frescos i acollidors

L'estiu és sinònim de dies més llargs, nits càlides i moments compartits a l'aire lliure. A mesura que el sol es pon més tard, la il·luminació adequada pot transformar casa teva en un refugi fresc i acollidor durant les nits d'estiu. A Immosfera us oferim algunes idees per crear ambients encantadors amb il·luminació aquest estiu.

Llums penjolls a l'aire lliure

Afegir llums penjants al vostre pati, terrassa o jardí pot crear un ambient màgic durant les nits d'estiu. Les garlandes de llums LED o les llanternes penjants proporcionen una il·luminació suau i difusa que és perfecta per a sopars a l'aire lliure o reunions nocturnes amb amics i familiars. Combina diferents alçades i estils per a un efecte visual interessant.

Llums solars per al jardí

Els llums solars són una opció ecològica i econòmica per il·luminar el jardí durant l'estiu. Aquests llums es carreguen durant el dia amb energia solar i s'encenen automàticament al capvespre, proporcionant una suau llum ambiental que ressalta la bellesa de les teves plantes i paisatges. Col·loqueu-les estratègicament al llarg de senders, massissos de flors o al voltant d'àrees d'estar a l'aire lliure.

Espelmes i torxes

Les espelmes i torxes són elements decoratius que afegeixen un toc romàntic i acollidor a qualsevol espai exterior. Col·loca espelmes perfumades en flascons de vidre o fanals per crear un ambient íntim a la terrassa o al balcó. Les torxes amb oli de citronel·la no només proporcionen llum, sinó que també ajuden a repel·lir els molestos insectes, fent que les nits d'estiu siguin més plaents.

Focus i projectors LED

Si tens un jardí gran o una terrassa espaiosa, instal·la focus i projectors LED per ressaltar característiques arquitectòniques, arbres o escultures. Aquests llums poden crear efectes interessants i afegir un toc de sofisticació al vostre espai a l'aire lliure. A més, els focus LED no només són eficients en termes energètics, sinó que també tenen una durabilitat excepcional.

Il·luminació interior refrescant

No oblidis actualitzar la il·luminació interior per reflectir la frescor de l'estiu. Opta per bombetes de llum blanca o llum del dia per crear un ambient lluminós i refrescant a casa teva. A més, utilitza cortines lleugeres i translúcides per permetre que entri la llum natural durant el dia i mantenir una sensació de frescor al teu espai interior.

La il·luminació adequada pot transformar completament l'aparença i l'atmosfera de casa teva durant els mesos d'estiu. Tant si gaudiu d'un sopar a l'aire lliure com si us relaxeu a l'interior, aprofiteu aquestes idees per crear ambients frescos i acollidors que us convidin a gaudir al màxim de la temporada estival.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *